Ulutala: toe fa'afo'i ina ua uma le mafui'e tele, ua mumusu maketi u'amea e fa'atau ma toe fa'aalia lagona faitau maualalo.

O lenei vaiaso, o ituaiga uma o lanu uliuli i Saina e iai le tele o le vibration, ma le maualuga o le sili atu i le 200 yuan.

Ina ua maeʻa le taulaʻi faʻalua oʻo atu i se maualuga fou, "o le a liliu mea pe a oʻo i le ogaoga", o le atinaʻeina o le atunuʻu ma le Komisi o le Toefuataiga na alalaga e faʻavave le malulu, ma o le maualuga atoa ma le pa'ū o maketi na faʻatulagaina.O le mamafa o le mamafa i luga o le uʻamea i le lumanaʻi na oʻo atu i se vaega maualalo, ae sa i ai se galu o le toe faʻaleleia o maketi, toe foʻi i luga o le 800 yuan.

Talu mai le toe fa'afo'i i le fa'ai'uga o le vaiaso na te'a nei, e le'i filifili le filo ma le hot coil i le lumana'i e fa'aauau pea, ae na fa'asolosolo solosolo.Sa latou malolo le tumau i luga ma lalo i le 5200 yuan ma le 5400 yuan.Na latou toe fa'afo'i malosi mai a latou tupe maua, ma toe tatalaina le faiga fa'avave vave i le fa'ai'uga o le vaiaso.

Ole tau ole maketi e fa'agasolo ma le maketi, ma le va'aiga o le si'itia ma le pa'u e amata mai i le tele o yuan.O le siosiomaga fefaʻatauaʻiga maketi e matua maualalo ifo nai lo le vaiaso talu ai, ma o le faʻamautu ma le manaʻoga taumatemate e faʻauʻuina mo sina taimi.I le amataga o le vaiaso, o nisi maketi e leai ni fefaʻatauaiga.I le faaiuga o le vaiaso, faatasi ai ma le toe faʻaleleia o le maketi i le lumanaʻi, ua manino le faʻaleleia o le siosiomaga fefaʻatauaʻiga, ma amata ona aliali mai le faitau maualalo ma le faʻatauvaʻa faʻatau.

Va'aiga

A maeʻa lenei faʻateʻia, e mafai e le maketi uʻamea ona faʻaputuina le malosi e tulaʻi mai, pe filifili e faʻaauau le alu ese?
Talu ai nei, o le maketi ua faʻaauau ona tauva i le va o le faʻamoemoe ma le mea moni, lea e le sologa lelei ai le fetuunaiga o maketi ma le toe faʻaleleia.E le gata i lea, o feʻau uumi ma pupuu o loʻo fesoʻotaʻi, ma o le maketi e leai ni tulaga mautu o maketi.

O le tasi o le le fetaui i le va o le sapalai ma le manaʻoga ua mafua ai le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o tau coke faʻalua, lea ua suia ai le uʻamea o se malosiaga fou e lagolago ai tau.Talu mai Aukuso, o le manaʻoga maketi o loʻo i ai pea i le suiga o le malamalama ma le maualuga o vaitau, ma le tele o tupe mama o uʻamea uʻamea ma le le lava o taumafaiga e faʻaitiitia ai le gaosiga i se nofoaga tele.I lalo o le tulaga o le faʻaitiitia o le gaosiga ma le manaʻoga o loʻo i ai i se tulaga vaivai, o tulaga mo le faʻaauauina pea o tau o uʻamea e faʻatapulaʻaina.

O le faʻaaogaina o mea faufale e fai ma faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma fuainumera o Lange Iron ma uʻamea fesoʻotaʻiga, e oʻo mai ia Aokuso 27, o le uʻamea uʻamea i totonu o taulaga faʻapitonuʻu autu o le 13.142 miliona tone, o le faʻaitiitia o le 107900 tone i le vaiaso talu ai, o le faʻaitiitia o vaiaso o le 0.82% , ma o le suʻesuʻega i lenei vaiaso e 4.49% maualalo nai lo le taimi tutusa i le tausaga talu ai.Faatasi ai ma i latou, o le fausiaina o oloa uamea o le 7.9308 miliona tone, o le faʻaitiitia o le 35300 tone i le vaiaso talu ai, o le faʻaitiitia o le vaiaso i le 0.45%, 13.84% le maualalo nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.O le fa'aitiitiga o fa'amaumauga sa fa'atelevave teisi.I le taimi lava e tasi, o le fale uʻamea sa i ai foi le faʻatinoga o le faʻaitiitia o faʻamaumauga, ae sa i ai se va tele i le va o le aotelega ma le faʻamoemoe.

E le gata i lea, o uiga o le setete o le "faʻamautinoa le tuʻuina atu ma le faʻamautuina o tau" e mausali.O le National Development and Reform Commission talu ai nei na taʻua ai o le a latou suʻesuʻeina ma faʻatautaia gaioiga faʻaletulafono e pei o taumatematega leaga ma ofo tau e tusa ai ma tulafono ma tulafono faatonutonu.I le faaiuga o le vaiaso, na fai mai ai foi le Ofisa o Fuainumera Faamauina e faia se galuega lelei i le faamautinoaina o le sapalai ma le mautu o tau o oloa tetele, lea e iai se lapataiga ma le malulu i luga o le maketi.

Ae ui i lea, i le taimi lava e tasi, o le faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu o le faʻafanua o le carbon peak road map ua faʻamalosia malosi, ma ua faʻamalosia le vaavaaiga o le gaosiga o le saogalemu ma le vaavaaiga o le puipuiga o le siosiomaga i le lotoifale ma vaega o le siʻosiʻomaga.I le taimi nei, ua faʻasolosolo faʻatulagaina i Sichuan, Guangdong ma Shandong.

I le taʻiala lautele o le faʻaitiitia o le gaosiga ma le faʻamoemoeina o manaʻoga e leʻi faʻaseseina, o loʻo i ai pea le faavae o le toe faʻaleleia o maketi.Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le manaʻoga maketi ma le tulaga o faʻamaʻi o loʻo i ai nei i Saina ua faʻatonutonu lelei, o le tau uʻamea e faʻamoemoe e siʻi malie.

E tusa ai ma le tau, i le taimi nei, o le vevela o totoe o le toe faʻaleleia o le uʻamea e leʻi vaivai, ma o loʻo lagolagoina foi le coke faalua pe a uma ona fetuunai.O le taimi lava e sosolo ai le oloa ua mae'a ma le fa'ai'uga o mea mata'utia, e le mafai ona fa'ate'aina le avanoa o le toe fa'avavevave fa'asolosolo.

E tatau ona maitauina o suiga i faiga faʻavae ma le malosi o le manaʻoga ma le faʻaitiitia o le gaosiga o le ai ai se aafiaga tele i luga o le maketi.

I le pito i tua, ua toe faʻafouina le tulaga i Afghanistan.Ua popole le maketi i le suiga o faiga faavae a le Federal Reserve.Jackson hall o le a tuʻuina atu se tautalaga i le vaʻaiga o le tamaoaiga i le fonotaga faʻaletausaga i le 10 pm i le Aso Faraile, e taulaʻi i le aʻafiaga o lagona o maketi ma tupe faavae.


Taimi meli: Sep-11-2021