Ulutala: e aunoa ma se faʻalavelave lelei, o le maketi uamea o le a toe tulaʻi ma toe paʻu

O le po ananafi, na tatala maualuga ai le maketi uliuli i totonu o le atunuʻu, ae o le faʻaauau pea o osofaʻiga agai i luga na le lava.O le maketi i aso uma sa fa'atalitali maualuga, ae e le'i ausia se tulaga manuia.O le si'itia ma le pa'u o maketi na toe fa'ata'atia.

Aemaise lava, o le fa'atinoga o le fa'ai'uga o mea mata e le'i fa'amalieina.O le uʻamea ua paʻu i luga atu o le 4%, ma le laʻititi o le 810 yuan.O le koko lua na iloa ai se tulaga maualalo, o le filo i le lumanaʻi e tau le tapunia, ma o le afi vevela i le lumanaʻi na iu lava ina lanu meamata.

O le si'itia o tau i maketi fa'atauva'a na fa'aitiitia tele.I le aoauli, sa i ai se faʻaitiitia faifaipea i nisi o eria, ma o le siosiomaga fefaʻatauaʻiga o maketi na vaivai atu nai lo ananafi.I le tasi itu, e aʻafia i fesuiaiga o tisiki, i le isi itu, e fesoʻotaʻi ma le tele o le aso ananafi ma e le o faanatinati le faʻatau e faʻatau.

E tusa ai ma tala fou, e tusa ai ma le suʻesuʻega na tuʻuina atu e le China Federation o logistics ma faʻatauga ma le pule o le faʻatauga o le nofoaga autu o suʻesuʻega o alamanuia auaunaga a le National Bureau of statistics, o le faʻasologa o le PMI o le faʻasologa o fuainumera ia Aokuso o le 48.9%, i lalo o le 3.5 pasene. mai le masina talu ai.O le faʻasologa o gaosiga o gaosiga o le 50.9%, i lalo ole 0.1 pasene mai le masina talu ai;I le masina o Aukuso, na 50.1% le fa'ailoga a le Pule Fa'atauga a Saina (PMI), i lalo ole 0.3 pasene mai le masina talu ai.

I le avea ai o se faʻamatalaga taua o le fuaina o le tamaoaiga, o le faʻaauau pea o le paʻu o loʻo i ai sina aʻafiaga i le mafaufau o maketi, ae o loʻo tumau pea i luga aʻe o le boom and bust line, e faʻaalia ai o le tamaoaiga o maketi o loʻo i ai pea i se tulaga toe faʻaleleia.

I se taimi pupuu, ua poloka le maketi i luga, ma o poloaiga gaogao ua faateleina teisi.E le fa'asalaina o le toe fa'afo'i mai o le a fa'aauau pea i taimi ta'itasi, ae o le fa'ate'ia maualuga i luga e le'i matua motusia.E le talafeagai le fa'atauva'a tele ma fai e pei o se vaeluaga fa'ate'ia mo le taimi nei.


Taimi meli: Sep-11-2021